Bergersætra

Hytta ligger i Sør-Odal og er lett tilgjengelig sommer som vinter. Her kan du få deg et koselig opphold, enten du velger å stikke innom for et dagsbesøk eller du vil overnatte. Det er en ubetjent hytte som er utstyrt med seks sengeplasser, dyner og puter, kokemuligheter med kjeler, dekketøy og ved. Her er også en reiseseng for barn og barnedyne. Du må selv ha med sengetøy eller lakenpose.

Hytta er låst med DNTs standard-nøkkel.

6 sengeplasser

Du finner mer detaljert informasjon om hytta på UT.no

Tilrettelegging for hund

Det er i orden å ta med hund inn i hytta om du er alene. Dersom det er andre til stede, må man ta hensyn til om det er i orden for dem. Ellers er det naturlig at hunder ikke skal være i sofa eller senger. Dette av hensyn til allergikere.

Ta kontakt med Knut Lysell, tlf. 95 20 31 68 ved forespørsler eller henvendelser vedrørende mangler ved hytta.

Priser Medlem (voksen) Medlem (barn/ungdom) Ikke-medl (voksen) Ikke-medl (barn/ungdom)
Losji inkl brensel/propan 245,- Gratis 355,- 175,-
Dagsbesøk 65,- Gratis 80,- 45,-