Årets program

Kveldstur med Barnas Turlag
Kveldstur med Barnas Turlag Foto: Hjalmar Nergaard

Mange spennende turer på årets program

Det blir et variert turprogram i 2016. Mange av turene er satt opp som tematurer. Vi har knyttet til oss folk som er flinke til å formidle kunnskap om naturen omkring oss. Det blir tradisjonell fuglelyttetur med Erik Evenrud og botanikertur med Ole Oswald Moss. Sopptur med dyktige, kunnskapsrike folk fra Kongsvinger soppforening. Bengt Ringvold og Nordre Odal Kulturminnelag tar oss med på historisk vandring i Sand sentrum.

Knut Hvithammer åpner gapahuk på Mangsethøgda i slutten av april og tar oss med på skogstur på hjemlige trakter.

Merk at noen av turene har påmeldingsfrist, så som vårskituren til den nyåpnede DNT-hytta Vestfjellhytta. Denne ligger i DNT  Lillehammer sitt område. Likeledes er det påmeldingsfrist til den tradisjonelle orrleikturen til Barnas Turlag. Kanopadling på Otten og Basecamp for ungdom har det også vært nødvendig å sette frister på.

Turboklubben til Barnas Turlag startet opp i fjor og har blitt veldig populær. De fortsetter suksessen i år og vil få flere turer.

Stiggarti vil få flere arrangementer i 2016. Etterspørselen etter å arrangere aktiviteter i Stiggarti har vært over all forventning. Det gjør at vi også skal prøve å arrangere aktiviteter utenom programmet for å prøve å møte etterspørselen.

Se hele programmet her >>
Stiggarti